Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PROF. DR. SEZAİ HOCA’DAN DESTEK

Prof. Dr. Sezai Yılmaz hocadan Arguvan bağımsız millet vekili adayı Mehmet Kızıldaş’a desteğini açıkladı.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz

“Arguvan Kızıldaş ile İnanılmaz Bir Değişim Yaşadı; Bir Dönem Daha Başkanlık Yapmasını Arzu Ediyoruz”

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Prof. Dr. Burak Işık, Prof. Dr. Bülent Yılmaz ve  Arguvan Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Arguvan’daki seçim ofisini ziyaret ettiler ve 31 Mart yerel seçimleri için mevcut Arguvan Belediye başkanı Mehmet Kızıldaş’a desteğini açıkladı.

Kızıldaş, “Arguvanımızın değerli evladı Sezai Hocamız her zaman bizim için bizlere büyük destek sağladı. Burada uluslararası toplantılar düzenleyerek, Arguvanımızın dünya çapında tanıtılmasına hizmet etti. Yine beraberinde bizleri ziyaret ederek şeref veren ve Fahri Arguvanlı ilan ettiğimiz Prof. Dr. Burak Işık Hocamız ile yine Arguvanımızın bir başka değerli evladı Prof. Dr. Bülent Yılmaz’a verdikleri destek için minnettarlığımı ifade ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz ; “Ben 1998 yılında Malatya’ya geldim ve 26 yıldır Malatya’dayım. Uzunca bir süre. Burada çok sayıda belediye başkanı tanıdım. Arguvan’da. Hepsi güzel şeyler başarmak istediler bunun için çabaladılar. Hepsi iyi niyetli insanlardı ve iyi niyetle birşeyler yapmak istediler. Ama şu bir gerçek ki, Arguvan, Mehmet Kızıldaş zamanında inanılmaz bir değişime, olumlu bir değişikliğe uğramış bir ilçe. Biz de bundan çok mutlu olduk ve gurur duyduk. İlçenin bu kadar nezih ve hoş bir hal alması bizi çok mutlu etti. İyi bir eğitimle, iyi bir vizyonla, büyükşehirlerde bir takım iş çevreleriyle yakın tanışıklıkla Arguvan’a çok güzel hizmetler kazandırdı. Arguvan’da çok olumlu bir değişim yaşandı. Ben Malatya’da hemen her ilçeye gidiyorum veya o ilçelerden belediye başkanları ziyaretimize geliyor. Gerçekten Arguvan bunların arasında çok hızlıca bir değişim yaşadı. Kendi bölümümdeki adrakadaşlarımla zaman zaman burada toplantılar yaptık, onlar da iyi yöndeki bu değişime tanıklık ediyorlar ve Mehmet Bey’in başarılı çalışmalarından bahsediyorlar. Bunlar bir Arguvanlı olarak beni çok mutlu ediyor”. dedi