Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O LİSTE NEDEN KALDIRILDI ?

Eski Arguvan Belediye Başkanı

Eski Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş döneminde yapılan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksi’nin yapım aşamasında en büyük desteği sunan eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve maddi olarak gönüllü bağışcıların desteği ile bu bina tamamlanmıştır.

Bununla ilgili eski Belediye Başkanı Mehmet Kizildaş 2018 yılında söyle demişti;

BİR KURUŞ PARA HARCAMADIK
Kızıldaş, belediye olarak işgücünün haricinde bina ve tefrişatın tamamen gönüllü bağışçılar tarafından yapıldığını belirterek, “Battal İlgezdi Başkan ile görüştüğümüzde buranın bir kültür kompleksine ihtiyacı olduğunu, Arguvan böyle bir şeyi hak ettiğini, geçmişten gelen ve kültür ve birikimiyle hak ettiğini söylediğimizde Başkan sağ olsun yapabileceğini destek olabileceğini söyledi. Gördüğünüz gibi de sözünde durarak bu kadar önemli bir güzel bir tesisi Arguvan’a kazandırdı. Binanın iç tefrişatının büyük bir kısmını dostlarım katkı sunarak karşıladılar. Böylelikle İnsanlar arasında böyle güzel bir dayanışma ruhunu canlandırmış ve yakalamış olduk. 

Eski Belediye Başkanı Mehmet Kizildaş, binanın yapımında destek verenlerin isimlerinin yazılı olduğu bir pano hazırlatıp kültür merkezinin girişine koymuştu.

Ancak yeni Belediye Başkanı Ersoy Eren Arguvan da ilk iş olarak bu panoyu kaldırtmıştır .

SOSYAL MEDYADA NE DEDİLER?

Kıymetli hemşehrilerim;
2 adet fotoğraf paylaşma gereği duydum Arguvan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksi hepinizin bildiği gibi önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş zamanında yapılmış olup, büyük bir kısmı da dönemin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ciddi katkılarıyla, iç mefruşat ve donanımı da yıllardır Arguvan’a hiç bir karışlık beklemeden yardım eden Arguvanlı dostlarımızın katkılarıyla yapılmıştır. Dönemin Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş destek sunan dostlarımızın isimlerinin yer aldığı bir pano hazırlayıp kültür kompleksinin girişine asmıştır ( kaldı ki yardım eden dostlarımızın asla öyle bir talepleri olmamıştır buna da ihtiyaç duymazlar) yeni belediye yönetiminin ise ilk icraatı bu isimleri kaldırmak olmuş gerçekten bir Arguvanlı olarak üzüldüm ve bu durumu yadırgadım bu hiç yakışmadı. Arguvan’ın bir adım daha ileriye gitmesi adına maddi ve manevi destek sunan hemşehrilerimize yapılan bu durum hepimizi ciddi anlamda üzmüştür. Bizler birkez daha anladık ki herkes kendine yakışanı yapıyor.
Mustafa Çıplak
Şotik Dernek Başkanı