Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARGUVAN BULUŞMASINA İLGEZDİ’DEN ZİYARET

Büyük Arguvan buluşmasına İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

Büyük Arguvan buluşmasına İstanbul

Arguvanlı,  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti.

Mehmet Kızıldaş’ın düzenlemiş olduğu Büyük Arguvan Buluşması etkinliğine katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Mehmet Kızıldaş’ı desteklediğini açıkladı.
Arguvanlıların katıldığı etkinlikte konuşan Başkan İlgezdi,  isim vermeden CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Veli Ağbaba’ı eleştirdi.

İlgezdi, “Arguvanlılar, Malatyalılar benim buraya gelip Mehmet Kızıldaş’a destek vermemi istediler. Benim buraya geleceğimin haberini alan Malatya’daki büyük siyasetçiler, beni telefon bombardımanına tuttular. ‘Senin Arguvan’da ne işin var’ diye? Arguvan benim kendi memleketim. Ben ortaokulu burada okudum, Mehmet Kızıldaş ile aynı evde oturduk, onun bize çok emeği var. Benim de vefa borcum vardı” dedi.

Kızıldaş, “Göreve geldikten sonra çalmadık,  çarçur etmedik hizmet ettik. Hiçbir şekilde ayrım yapmadan hizmet ettik. Birçok küçük ve büyük belediyeler çalışanlarının maaşını ödemezken biz maaşları düzenli ödedik ve TÜİK istatistiklerine girdik. Bundan sonra da ayrımsız ve adaletli hizmetimize devam edeceğiz. Burada çok farklı partilerden insanlar var, hepsi bize destek vermek için geldiler. Hepsine  teşekkür ediyorum. Nisan Mayıs gibi Anaokulu ve Kreşin temelini atacağız. İlçemizin en önemli sorunu konut sorunu. Birçok ilçe belediyesi arazi satarken biz Arguvan’ın konut ihtiyacını gidermek için 10 dönüm imarlı yer satın aldık. Doğalgazı bu yıl içinde inşallah Bölge Müdürlüğü ile görüştük ve sözünü aldık. İlçeyi en kısa sürede doğalgaza kavuşturacağız” diye konuştu.