Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YARDIMCISI ERGÜN KILIÇ GÖREVDEN ALINDI

Arguvan Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kılıç görevden alındı. Kılıç, sosyal medyadan yayınladığı videoda, görevden neden alındığını bilmediğini söyledi

Arguvan Belediyesi’nde Belediye Başkan

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, başkan yardımcısı Ergün Kılıç’ı gerekçe göstermeden görevden aldı.

Ergün Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren’in gördüğü lüzum üzerine belediye başkan yardımcılığı görevine son verildiğini açıkladı.

Kılıç, görevden alınma kararının kendisine bir yazıyla iletildiğini ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti.

 

Değerli Arguvanlılar bugün tarafıma ulaşan bir yazıyla ilgili sizlere bilgilendirme yapmak üzere bu videoyu çekiyorum. Lüzum gördüğü üzere Ersoy Eren tarafından bugün itibariyle görevden alınmış bulunmaktayım. Bunu sizlere üzülerek ifade ediyorum. Bununla ilgili herhangi bir gerekçe yazılmadığı için ben kendilerine resmi bir dilekçe yazdım. görevden alınma sebep ya da sebeplerimi gerek şahsımın gerek ve sizlerin argümanların bilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bunu size borçluyuz diye düşünüyorum. Dolayısıyla beş ay boyunca bana belediye başkan yardımcılığı görevi verildi. Fakat beş ay boyunca bana resmi ya da gayri resmi kesinlikle hiçbir görev ve sorumluluk verilmedi. Bunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Dolayısıyla sadece kağıt üzerinde yaptığım beş aylık görevi, sükunetle, yaptığım bu görevi belediye başkanı Erhan tarafından sonlandırılmıştır. Ben seçimden önce bize destekleyen, oy veren, vermeyen tüm argümanlardan helallik istiyorum. Bu arada beş ay gibi bir süre de olsa belediye personelimizden de helallik istiyorum. Inşallah gerekçeli karar elime ulaşır.