Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN NEDEN ELEŞTİRİLDİ?

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen şenlikte Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren sanatçı ve katılımcılar tarafından neden eleştirildi?

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma
Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 15.09.2024 tarihinde düzenlenen şenlikte Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren sanatçı Hıdır Göksu tarafından  eleştirildi.
Programın açılışı Arguvan Halk Eğitim Merkezi folklör ekibinin gösterisi ile başladı. Gösteri sonrası Arguvan Belediye Ersoy Eren şenlikte sadece 15 dakika kaldı. Bu durum tüm sanatçılarımız tarafından üzüntüyle karşılandı.
Hıdır Göksu; “Biz birbirinize lazımız kimse bize lazım değil. Eren tarafından sanata ve sanatçıya verilen değer bu olmamalıydı. Buraya gelip 15-20 kalmak çözüm değil” dedi.
Bu haklı isyan vatandaşların alkışları ve ıslıklarıyla desteklendi.
Diğer sanatçılarımızda şu şekilde konuştular; “Bu yapılan saygısızlık tüm Arguvan’lılara yapılmıştır. Üzgünüz, bizler buraya birlik beraberlik mesajı vermek için geldik. Maalesef başkan beyin tavrı kabul edilebilir değildir. Şu an hiçbir şeyin bu güzel atmosferi bozmasına müsaade etmeyelim. Hep birlikte türküler söyleyeyim”.
FOTOĞRAF – KAYNAK : SEVİL ADIGÜZEL