Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARGUVAN ATMALILAR DERNEĞİ’NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ETKİNLİK

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma

Arguvan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinlik Şotik Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte bir çok yöresel sanatçı yer aldı; Yeşim Binbir, Hıdır Göksu, Gökhan Kuru, Mehmet Tan, Metin Aktaş birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Şenlik davul zurna ve Arguvan Halk Eğitim Merkezi folklör ekibinin gösterisiyle devam etti ve meşhur Tura oyunu oynandı.

Etkinliğe katılan siyasi isimlerde vardı, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gazi Gülbaş, Arguvan Belediyesi Türkiye İşçi Partisi Meclis Üyesi Avni Çıplak ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ergün Kılıç, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, Ballıca Derneği Başkanı Erdal Tatlı, Yoncalı ve Şotik Derneği yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Hüseyin Üstün, Dem Parti Arguvan İlçe Başkanı Ali Cabul, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar.

Eski belediye başkanı Mehmet KIZILDAŞ da Arguvan dışında olması nedeniyle etkinliğe katılamadığı için üzüntülerini ve iyi dileklerini içeren bir mesaj gönderdi.