Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

21.ARGUVAN SES YARIŞMASI YAPILDI

Arguvan ve Köyleri Eğitim

Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı ve Köy dernekleri ile birlikte düzenlenen, 21. Geleneksel Arguvan türküleri ses yarışmamızı bu sene Aşık Seyit Meftuni anısına, Ataşehir belediyesi inal Aydınoğlu Kültür merkezi Şener Şen salonunda gerçekleşti.
10 finalistin katıldığı yarışmada
Ahmet Turan Fırat (birinci)
Şükrü Çıplakkılıç (ikinci)
Murat Aksoy (üçüncü)
olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder, sanat yaşamlarında başarılar dileriz. Yarışmamıza katkı sunan başta ana sponsorumuz ALİ KILIÇ abimize çok teşekkür ederiz. Ataşehir Belediyesine ve Kültür Merkezi çalışanlarına, Yön Radyo’ya ve Kayhan Matbaacılığa teşekkür ederiz.
Jüri üyelerimiz;
Doç. Dr M. Ali Özdemir
Mercan Erzincan
Müslüm Eke
Ayfer Vardar
Ebru Yaman
Sunucumuz;
Sinem Önel’e
Sanat Yönetmenimiz;
Onur Mutlu’ya
teşekkür ederiz.
Yarışmamızı fotoğraflayan, kayda alınmasını saglayan İsmail Özmeral, Adnan Türkkan ve Erdi Kubat’a teşekkür ederiz. Her koşulda ve platformda kitaplarını satarak vakfımıza burs kaynağı oluşturmaya çabalayan kıymetli hemşehrimiz Mehmet Koçdağ abimize teşekkür ederiz.
Yarışmamıza katılarak bizi onurlandıran
CHP İstanbul millet vekili Sn.Ali Gökcek, Atasehir Belediye Başkanı Sn.Onursal Adıgüzel, Arguvan Belediye Başkanı Sn. Ersoy Eren, Sn. eski vakıf başkanlarımız ve yöneticilerimiz, köy derneklerimizin kıymetli başkan ve yöneticileri tüm siyasi parti temsilcileri, tüm stk ve inanç kurum temsilcileri ve tüm hemşehrimize çok teşekkür ederiz

Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı